Ballina Teknologji INSTAGRAM, ME NJË TJETËR RISI

INSTAGRAM, ME NJË TJETËR RISI

SHPËRNDAJE

Instagrami këtë herë vjen me lajmin e madh për postimet.

Kjo, pasi u kuptua gabimi që ka të bëjë me faktin që sa herë ta hapni aplikacionin nga celulari juaj, fillimisht të dalin postimet më të reja.

“Me këtë ndryshim, Instagrami juaj do të duket më i freskët dhe në të njëjtën kohë nuk do të humbisni postimet që pëlqeni më shumë”, thuhet në postimin e kompanisë.