Ballina Teknologji Tani mund të kërkoni para nga miqtë tuaj në WhatsApp

Tani mund të kërkoni para nga miqtë tuaj në WhatsApp

SHPËRNDAJE

WhatsApp shtoi aftësinë për të transferuar para brenda aplikacionit të saj të mesazheve vitin e kaluar.

Funksioni aktualisht kufizohet vetëm në Indi, një nga tregjet më të mëdha për aplikacionin e mesazheve të Facebook.

Deri tani, funksionaliteti ka lejuar WhatsApp të transferojë paratë në dritaren e bisedës nëpërmjet një Kodi QR ose ID-së të Interfaqes së Pagesave të Unifikuar (UPI).

Megjithatë, WhatsApp kohët e fundit filloi të testojë një veçori interesante për aplikacionin – aftësinë për të kërkuar para nga miqtë.

Ata që kanë beta versionin në Android mund ta testojnë funksionin tani.

Përdoruesit duhet të drejtohen te Cilësimet> Pagesat> Pagesat e reja brenda aplikacionit, më pas prekni emrin e kontaktit që ju detyrohet të holla.

Softueri do t’ju japë një zgjedhje midis parave të paguara dhe parave të kërkuara.

Më parë, përdoruesve u tregua vetëm opsioni për të dërguar para në një përdorues tjetër brenda aplikacionit për biseda.