Ballina Kulturë Aktivitetet në ditën e pestë të Panairin të Librit

Aktivitetet në ditën e pestë të Panairin të Librit

SHPËRNDAJE

Panairi i 20-të i librit në Prishtinë po vazhdon edhe sot me promovimin e veprave të ndryshme. Aktivitetet për ditën e sotme janë si më poshtë:

Në orën 11:00

PROKULT PRESS: Fatmir halimi, “Dy vdekjet e një jete”

Në orën 12:00

SHBK: Tajar Hatipi në 100-vjetorin e lindjes

Në orët: 12.30-13.30

BUZUKU: Nënshkrime nga François-Henri Désérable, “Njëfarë z. Piekielny”

Në orën 13:00: ARTINI: Ilir Muharremi, “Psycho”

Në orën 14:00

VOREA UJKO: Promovimi i dy librave të autorit Bardhec Berisha

Në orën 15:00

PEMA: Nënshkrime nga Albatros Rexhaj, “Kthimi”

Në orën 16.00

BUZUKU: Nënshkrime nga Flutur Mustafa, “Andje”

Panairi ka nisur më 5 qershor dhe do të përfundojë nesër.