Ballina Aktuale Telegram ngushëllimi për familjen Vokrri nga ish presidenti i Kroacisë, Stjepan Mesiq.

Telegram ngushëllimi për familjen Vokrri nga ish presidenti i Kroacisë, Stjepan Mesiq.

SHPËRNDAJE

Familje e nderuar, me pikëllim të thellë kemi pranuar lajmin për ndarjen nga jeta të mikut tonë, Fadil Vokrrit, futbollist i njohur dhe zyrtarë sportiv ku kontributi i tijë në sport është jashtëzakonisht i lartë.

Do të mbetet gjatë në kujtesën tonë dhe tërë opinionin sportiv.

Bashkëndjejmë dhembjen me ju familje e rrespektuar e zotëri Fadil Vokrrit./Nga jetapress/