Ballina Teknologji Samsung Galaxy X kushton më shumë se iPhone X?

Samsung Galaxy X kushton më shumë se iPhone X?

SHPËRNDAJE

Telefoni i palueshëm i Samsung Galaxy X mund të marrë një datë të lëshimit në janar, por mos prisni që çmimi të marrë ndonjë nga trajtimet e shitjes që ofron kjo kohë e vitit.

Nëse keni menduar se iPhone X ishte i shtrenjtë në £ 999, përgatituni për të riorganizuar sistemin tuaj të vlerave. Sipas kreut të hulumtimit në Golden Bridge Investment, Kim Jang-yeol, telefoni i i Samsung, Galaxy X do të jetë me vlerë rreth 2 milion won që është rreth 1,365 £ ose 1,561 euro.

Sipas këtij burimi dhe rrjedhjeve të mëparshme, Samsung Galaxy X do të shfaqë një ekran të madh kryesor me madhësi 7.3 inç. Kjo do të dal në përdorim duke përdorur atë që përshkruhet si një teknologji e “muskujve artificialë” që lejon që ekrani të përkulet natyrshëm me pjesët.

Kjo tingëllon si një ekran i vetëm dhe jo disa të mbyllura së bashku, siç sugjerojnë disa thashetheme. Kjo përputhet mirë me atë që zëdhënësi i Samsung Kim Choon-gon tha kur e përshkroi teknologjinë si një “ekran të vërtetë të palosshëm”.

Kështu, ekrani i brendshëm ende mund të përbëhet nga dy pjesë me një ekran të veçantë të jashtëm. Për sa kohë që nuk ka ndonjë rresht ndarës që e bën të duket si dy ekrane atëherë kjo nuk duhet të ketë me të vërtetë rëndësi për përdoruesit.

Burimet thonë se Samsung do të fillojë marrjen e pjesëve për Galaxy X në nëntor, që përshtatet me datën e lansimit më parë të muajit shkurt 2019.

Pritet të shihet Galaxy Note 9 i lëshuar më vonë këtë vit, Galaxy S10 në janar 2019 dhe pastaj telefoni i palosshëm i Galaxy X në shkurt, nëse thashethemet tregohen të sakta.