Ballina Teknologji Kështu mund ta shpejtoni iPhone-in tuaj me iOS 12

Kështu mund ta shpejtoni iPhone-in tuaj me iOS 12

SHPËRNDAJE

Përdoruesit e iPhone mund të mos kenë përditësuar telefonat e tyre në iOS 12 beta por ende kjo veçori e re e përmirësimit të procesit është arsye e mjaftueshme për të marrë sistemin operativ të ri.

Nëse nuk jeni të sigurt për të provuar versionin beta të IOS 12, atëherë sigurohuni që të merrni disa reagime shumë të mira në Reddit. Më e rëndësishmja nga të gjitha është aftësia e OS për të përshpejtuar iPhone të vjetër si iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6 dhe iPhone 7. Por telefonat e rinj thuhet se po punojnë më shpejtë gjithashtu.

Përditësimi vjen pas njoftimit të WWDC të Apple se është “dyfishuar” në performancë me këtë përditësim të ri të OS. Deri tani përdoruesit në Reddit tashmë po thonë se kjo funksionon aq mirë sa ndihet sikur kanë një telefon të ri. Pra, si është bërë kjo?

Apple ka shpejtuar animacione për të bërë lëvizjen rreth telefonit të ndjehet më të shpejtë. Ky mashtrim mënjanë, Apple ka ndryshuar gjithashtu se si procesorët në iPhone punojnë me shpejtësi. Kjo rezulton në më pak vonesë kështu që performanca është dukshëm më e përgjegjshme.

Për të provuar iOS 12 beta thjesht duhet të kaloni në beta.apple.com dhe të regjistroheni në Programin Apple Beta Software. Një këshillë, sigurohuni që të përditësoni telefonin tuaj përpara se të bëni kalimin, për çdo rast.