Ballina Lajme Thirrje e hapur për mësimdhënësit e lëndës fetare në Luginë të Preshevës

Thirrje e hapur për mësimdhënësit e lëndës fetare në Luginë të Preshevës

SHPËRNDAJE

Bashkësia Islame për Preshevë Bujanoc dhe Medvegjë (BIPBM) bënë thirje të hapur për të gjithë kanditatët e interesuar për vende pune mësimdhënës të lëndës fetare për shkollat fillore dhe të mesme në Luginë të Preshevës për vitin akademik 2018/2019, të sillen këto dokumente:

1- Diploma ( fotokopje )

2- Çertifikata

3- Nështetësia ( të mos jetë më e vjetër se 6 muaj)

4- Biografinë (CV) dhe

5- Kërkesë drejtuar BIPBM-së.

Mësimdhënësit të cilët kanë ushtruar detyrën e profesorit në vitin akademik 2017/2018, janë të obliguar të i përgjigjen konkursit dhe ta plotësojnë formularin e aplikimit.

Afati i fundit për dorëzimin e dokumenteve është deri më datë 09.07.2018, çdo ditë pune, nga ora 10:00 deri në orën 14-00, në zyrën e KBI- së në Bujanoc, rruga e Kosovës, afër TV Sprektrit.

Kontakt tel: 0690334093

Njofton Shërbimi Informativ pranë BIPBM