Ballina Lajme Nga Vendi Zv.Kryetari i Kuvendit të Medvegjës, fton qytetarët të votojnë masovikisht të dielën...

Zv.Kryetari i Kuvendit të Medvegjës, fton qytetarët të votojnë masovikisht të dielën listën Nr.6

SHPËRNDAJE

Sot, Florim Sahiti, Zv.Kryetari i Kuvend  Komunal, deklarohet  se : Zhvillimi ekonomik, social dhe kulturor në Komunën tonë është Domosdoshmëri, për frenimin e hemoragjisë së ikjes nga trojet tona, është sfida- angazhimi jonë më i madh, thuhet ne fillim te deklarates lëshuar sot nga autoritet e Medvegjës.

Në ftesën e z. Sahitit në vazhdim thuhet: Ju bëjë thirrje gjithë bashkëvendasve tonë të dalin t’votojnë masivikisht me datën 4 nëntor, dita e diell listën nr. 6 Bashkimi, fakti më i fuqishëm se dashuria për vendlindjen është e zjarrtë për zhvillim dhe Ardhmërinë të Shqiptarëve në Preshevë, Medvegjë e Bujanoc.

Florim Sahiti, Zv.Kryetari i Kuvend  Komunal – Medvegjë, transmeton, Jetapress.