Home Kuriozitet Ishujt më të çuditshëm në planetin tonë

Ishujt më të çuditshëm në planetin tonë

18
SHARE

Ishujt njihen për bukurin e tyre dhe mund të thuhet se janë atraksioni më i bukur gjatë sezonit të verës.

Por në planetin tonë ekzistojnë edhe disa ishuj të cilët për shkak të historisë së tyre nuk vizitohen pothuajse asnjëherë.

Më poshtë kemi përzgjedhur disa nga ishujt më të çuditshëm.

1.Island of Socotra

2.The Island of dolls


3.Rabbit Island    4. Daksa