Ballina Kuriozitet De Niros i bie dhëmbi gjatë xhirimit të një reklame për bukën

De Niros i bie dhëmbi gjatë xhirimit të një reklame për bukën

SHPËRNDAJE

Ai thuhet se ka fituar një pagë prej gjashtë shifrash për të luajtur në një reklamë për bukën “Warburtons”.

Megjithatë, për ironi të fatit të aktorit, atij iu thye një dhëmb gjersa po e provonte një risk të vogël të bukës .

Aktori 75-vjeçar thuhet se u la në agoni dhe u detyrua të vizitonte një dentist, duke e bërë që për një ditë të shtyhen xhirimet.

“Ai do ta rregullojë tërësisht dhëmbin tek dentisti i tij kur të kthehet në Los Angeles”, tha një burim i afërt me aktorin.

Artisti është i dyti që ka reklamuar bukën e kësaj kompanie pas legjendarit Sylvester Stallone.

Warburtons është një kompani britanike në pronësi të familjes së themeluesit, Thomas Warburton, i cili e hapi në vitin 1876.

Kompania, e cila bazën kryesore e ka në Bolton të Anglisë, është më e madhja në Britani të Madhe.