Home Kuriozitet Kështu punonin inxhinierët para se të zbulohej kompjuteri

Kështu punonin inxhinierët para se të zbulohej kompjuteri

15
SHARE

Shumë gjëra që më përpara kërkonin lapsa pa fund, goma, vizore, fleta të stërmëdha, tani mund të bëhen me disa klikime.

Zhvillimi i teknologjisë ka bërë që të zhduken shumë zanate të vjetra, por AutoCAD-i ka bërë të kundërtën.

Programi kompjuterik, që u zhvillua për herë të parë në vitin 1982, e më pas sërish në 1994, ka sot 750 qendra trajnimi në të gjithë botën.

Shumë gjëra që më përpara kërkonin lapsa pa fund, goma, vizore, fleta të stërmëdha dhe shumë, po shumë kohë, tani mund të bëhen me disa klikime, transmeton “Telegrafi”.

Fotot më poshtë tregojnë se si ishte puna e inxhinierëve dikur.