Home Kuriozitet PËLLUMBAT E FATMIRIT

PËLLUMBAT E FATMIRIT

621
SHARE

Fatmiri komunikon me pëllumbat e tij, më mirë se sa njerëzit mes vete. Ai është një mjeshtër i kultivimit të pëllumbave, të cilët simbolizojnë paqen, lirinë e pastërtinë. Gjithashtu, Fatmiri ka qenë ndër futballistët me të mirë të KF.Tërnocit dhe ka shpirt sportisti dhe me pasion merret me pëllumbat, të cilët i adhuron shumë. Mendimtarët kanë thënë se njerëzit që merren me sport dhe kultivimin e pëllumbave, nuk dinë me bë keq, e ai është Ftamir Levaki nga Tërnoci.