Ballina Aktuale Kryetari i sapozgjedhur i Tuzit: T’u japim mesazh bashkimi shqiptarëve kudo që...

Kryetari i sapozgjedhur i Tuzit: T’u japim mesazh bashkimi shqiptarëve kudo që janë

SHPËRNDAJE

Kryetari i sapozgjedhur i Tuzit ka dhënë një mesazh bashkimi për të gjithë shqiptarët.

Në deklaratën e tij pak minuta para mbylljes së procesit të votimit në komunën e Tuzit, Nikë Gjeloshaj tha se e rëndësishme është që përmes këtij procesi të dërgohet një mesazh bashkimi, kudo që janë shqiptarët.

Intervista e TopChannel, para mbylljes së votimeve:

A jeni i kënaqur me pjesëmarrjen në vendvotime?

Ju falënderoj pikë së pari për interesin që keni treguar gjatë ditës së sotme. Procesi zgjedhor ka ecur me një frymë të mirë, përveç atyre problemeve teknike. Unë jam i bindur që bashkimi shqiptar ia ka dalë të fitojë. Falënderojmë Top Channel, por edhe të gjithë shqiptarët që na kanë mbështetur në këtë sukses.

Është publikuar një video, ku partia rivale paguan 50 euro për një votë. Keni një koment për këtë?

Këto janë fenomene që ndodhin në Ballkan, por mendoj se duhet të merren organet kompetente me këtë çështje dhe të hetojnë mirë. Ne si politikë, ende nuk mund ta komentojmë dhe të japim një vlerësim, pasi gjithë ditën kemi qenë të angazhuar për mbarëvajtjen e procesit.

Jeni i pari në listë për Forumin Shqiptar. A besoni se do të jeni kryetari i parë i Komunës së Tuzit?

Unë besoj shumë se shqiptarët do të fitojnë dhe Tuzi do t’u çojë një mesazh të gjithëve kudo që janë. Zgjedhja personale nuk është aq e rëndësishme sesa t’u dërgojmë një mesazh bashkimi nga Tuzi, të gjithë shqiptarëve kudo që janë.