Ballina Humor-argëtim P A P A G A L L I K...

P A P A G A L L I K U R V A R

SHPËRNDAJE

Ishin dy komshinj dhe njëri kishte pula, kurse tjetri kishte 1 papagall. Papaglli i përdhunonte çdo ditë pulat.

Një ditë mërzitet i zoti i pulave dhe i thotë pronarit tëe papagallit: – Mbaje papagallin se më përdhunon pulat dhe po e kapa do ta vras!

 – Ik more, më lërë rehat – ja kthen ai. Bëj çfarë të duash.

Të nesërmen papagalli si çdo ditë shkon te pulat. Aty e kap i zoti pulave dhe e mbyll në frigorifer për një natë dhe shkon ta nxjerri të nesërmen, kur hap frigoriferin ai sheh papagallin ujë në djersë !

–  Po ti akoma nuk paske ngordhur?! – i thotë. – Çfarë thua ore – ja kthen papagalli me ironi une kam deri dje që s’mund t’ia hap këmbët kësaj pulës këtu në frigorifer..!!!!