Home Aktuale Redaksia e Jetapress ua uron shqiptarëve Vitin e Ri 2020!

Redaksia e Jetapress ua uron shqiptarëve Vitin e Ri 2020!

94
SHARE

Me dëshirat që ndërrimi i moteve një ditë lumturimi për të gjithë, ju falënderojmë që keni zgjedhur Jetapress-in, si mediumin me të besueshëm, për të qenë të informuar në kohë reale.

Urojmë që 2020-ta të jetë vit i sukseseve dhe realizimit të aspiratave tuaja!

Gëzuar Vitin e Ri!