Ballina Aktuale Hiqet gjendja e jashtëzakonshme në Serbi

Hiqet gjendja e jashtëzakonshme në Serbi

SHPËRNDAJE
Kuvendi i Serbisë ka shfuqizuar gjendjen e jashtëzakonshme në Serbi e vendosur më 15 mars për shkak të gjendjes se pandemisë së korona virusit.
Propozimin për heqjen e gjendjes së jashtëzakonshme e ka paraqitur kuvendit popullorë, kryeministrja Ana Brnabiq e cila theksoi se nuk ka asnjë arsye që gjendja e jashtëzakonshme të ekzistojë në Serbi.
Sipas saj në mbledhjen e ardhshme të Shtabit Emergjent do të qartësohen masat që do të aplikohen për qytetarët që vijnë në Serbi nga vendet e jashtme dhe që mos të jenë në karantinë.