Ballina Aktuale Vjen edhe një reagim nga presidenca: Ballkoni nga ku i përshëndeti aktivistët,...

Vjen edhe një reagim nga presidenca: Ballkoni nga ku i përshëndeti aktivistët, Kurtit do t’i mbetet kujtimi më i mirë

SHPËRNDAJE

Adil Behramaj, këshilltar i presidentit Hashim Thaçi, ka reaguar pas shpalljes së aktgjykimit të Kushtetueses që i jep të drejtë dekretit të presidentit dhe formimit të qeverisë së re.“Kurtit i erdhi dita ta lirojë edhe karrigen e kryeministrit. Sovrani nuk qenka 26 për qind, por 2/3 e të zgjedhurve të popullit”, ka shkruar Behramaj.