Ballina Aktuale Thaçi: Inkurajoj delegacionin e Kosovës për hapa drejt paqes, pajtimit …!

Thaçi: Inkurajoj delegacionin e Kosovës për hapa drejt paqes, pajtimit …!

SHPËRNDAJE

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka thënë se i duartroket lidershipit të Shtëpisë së Bardhë, Presidentit Donald Trump dhe Ambasadorit Richard Grenell që kanë bërë bashkë përsëri Kosovën dhe Serbinë në përpjekje për të arritur marrëveshjen paqësore.

“Inkurajoj delegacionin e Kosovës që të bëjnë hapa të guximshëm përpara, drejt paqes, pajtimit dhe prosperitetit ekonomik”, ka shkruar ai në Twitter.