Ballina Kuriozitet Universiteti i Harvardit vendos një ajet nga Kurani në hyrjen kryesore të...

Universiteti i Harvardit vendos një ajet nga Kurani në hyrjen kryesore të Fakultetit të Drejtësisë

SHPËRNDAJE

Universiteti i Harvard-it ka vendosur një ajet nga Kurani në hyrjen kryesore të Fakultetit të Drejtësisë.

Universiteti prestigjioz amerikan e përshkroi këtë citat si një ndër shprehjet më të mëdha rreth drejtësisë në histori.

Këtë e bëri të ditur Imami Labinot Maliqi, në një postim në Facebook.

Ajeti i Kuranit i vendosur në Fakultetin e Drejtësisë në Harvard thotë:  ”O besimtarë! Bëhuni zbatues të palëkundur të drejtësisë, duke dëshmuar në emër të Zotit, qoftë edhe ndaj jush, ose ndaj prindërve dhe të afërmve tuaj. Qoftë i pasur ose i varfër ai (për të cilin dëshmoni), Zoti është për ata Vlerësuesi më i drejtë.” | Kuran, Nisa:135 |.

ImageFOTO GALERI

Image