Ballina Aktuale Qeveria e heq orën policore

Qeveria e heq orën policore

SHPËRNDAJE

Me vendim të Qeverisë ora policore është hequr nga të gjitha komunat. Në vendim thuhet se vendimi me numër 01/17 i datës 28 korrik është shfuqizuar, ku parashihej ora policore për disa komuna, si Prishtinën, Prizren, Pejë, Podujevë, Gjakovë, Ferizaj, Lipjan, Drenas, Vushtrri, Mitrovicë e Jugut, Gjilan, Fushë-Kosovë dhe Shtërpcë.

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e saj të 32 ka vendosur masa të reja për parandalim të COVID-19. /Zëri/