Ballina Aktuale Bien WhatsApp, Instagram dhe Facebook

Bien WhatsApp, Instagram dhe Facebook

SHPËRNDAJE

Tre aplikacionet në pronësi të Facebook që janë të ndërtuara në të njëjtin rrjet kanë dalë jashtë përdorimit rreth orës 17:30 në të gjithë botën.

Vizitorëve të faqes së Facebook u shfaqet një mesazh “error” ose nuk arrijnë të aksesojnë faqen duke i shfaqur mesazhin se nuk janë të lidhur me internetin.

WhatsApp dhe Instagram hapen si aplikacione, por shfaqin vetëm postimet e vjetra, pa shkëmbyer asnjë mesazh ose postime të reja në faqen kryesore.

Aplikacionet vijojnë të jenë jashtë shërbimit. Njerëzit janë alarmuar duke shprehur edhe shqetësimin e tyre me raportime në platformat e tjera.