Ballina Lajme Nga Vendi Zëvendës-Reisi Saqipi, merr pjesë në hapjen solemne të objektit të ri të...

Zëvendës-Reisi Saqipi, merr pjesë në hapjen solemne të objektit të ri të Fakultetit për Menxhment dhe Juridik në Beograd

SHPËRNDAJE

Me rastin e inaugurimit të objektit të ri të Fakultetit për Menxhment dhe Juridik, i cili vepron në kuadër Universitetit “Union-Nikola Tesla” në Beogradi, morën pjesë përfaqësues të lartë të këtij institucioni arsimor, personalitete të tjera nga jeta politike e kulturore në nivel republike, duke llogaritur edhe përfaqësuesit e ambasadave të huaja në akredituara në Serbi.

Në këtë ceremonial solemn mori pjesë edhe zëvendës – Reisi i Rijasetit të Bashkësisë Islame në Serbi, Myftiu i Luginës së Preshevës Nexhmedin ef. Saqipi, njofton jetapress.