Ballina Teknologji Facebook me rregulla të reja në privatësi

Facebook me rregulla të reja në privatësi

SHPËRNDAJE

Facebook ka njoftuar se do të rishikojë mjetet e privatësisë në mënyrë që të bëj më të lehtë gjetjen dhe ndryshimin e informacioneve personale për përdoruesit e këtij rrjeti social.

Detajet e këtyre ndryshimeve janë publikuar në një blog.

Ky veprim vjen pas kritikave të shumta për këtë kompani, pasi u bë e ditur që të dhënat e rreth 50 milionë përdoruesve të saj janë marrë dhe janë përdorë nga një kompani për këshillime politike.

Megjithatë, nga Facebook kanë deklaruar se këto ndryshime ishin paraparë para se të behej publik skandali, në mënyrë që të jenë në linjë me rregullat e BE-së. /Telegrafi/