Ballina Teknologji TELEFONI I PARË VJEN ME DY PRERJE NË EKRAN

TELEFONI I PARË VJEN ME DY PRERJE NË EKRAN

SHPËRNDAJE

ZTE Iceberg është telefoni për të cilin informacioni i parë ka rrjedhur në mënyrë interesante. Fotografitë e pajisjes së ardhshme u shfaqën në World Design Guide, përmes formës që telefoni konkurron për një nga çmimet e dizajnit.

ZTE Iceberg është emëruar në kategorinë “Produkt”. Fotot e pajisjes zbulojnë nuk është një, por dy shkurtime në ekran.

Ndërkohë që prodhuesit dhe përdoruesit kanë ndezur debatin nëse prerja është pjesë e dizajnit funksional apo dështimit estetik, ZTE ka vendosur të zbatojë dy ndërprerje- një në anën e sipërme dhe një në pjesën e poshtme të ekranit.

Zhvillimi i pajisjes zgjati 24 muaj, dhe telefoni pritet të shfaqet sivjet në tregjet e Azisë, Evropës dhe Amerikës.