Ballina Teknologji Facebook bëhet me funksione të reja

Facebook bëhet me funksione të reja

SHPËRNDAJE

Facebook ka njoftuar se shton tre funksione të reja për aplikacionin e tij kryesor, i cili do t’i ndihmojë përdoruesit “të krijojnë dhe ruajnë kujtimet” në një mënyrë më efektive.

Karakteristikat e reja përfshijnë postimet me zë, arkivin e tregimeve dhe disa funksione të ruajtjes në Cloud.

Përdoruesit që krijojnë foto dhe regjistrojnë videot me ndihmën e kamerës së aplikacionit Facebook do të jenë në gjendje të përdorin funksionet e reja të ruajtjes në Cloud.

Atyre do t’iu ofrohet një mundësi për të mbajtur një foto ose video direkt në llogarinë e tyre në Facebook. Kjo do të jetë e dobishme për buxhetimin e përdoruesve që kanë hapësirë të kufizuar të ruajtjes në pajisjet e tyre.

Të gjitha fotot dhe skedarët video të ruajtura në seksionin e kamerës në Facebook do të jenë të dukshme vetëm për përdoruesit pasi të jenë regjistruar në aplikacion. Përdoruesi pastaj mund të vendosë se çfarë do të bëjë me dosjet që dëshiron të publikojë në llogarinë e tij.

Kamera e Facebook gjithashtu merr opsionin audio, i cili mund të përdoret për të nxjerrë mesazhe zanore si postime zanore.

Rrjeti social ka theksuar se funksioni i arkivimit do të jenë në dispozicion në javët e ardhshme dhe do të mundësojnë ruajtjen e Facebook Stories që përdoruesit duan të ruajnë.