Ballina Lajme Një fshat Zvicran kaplohet nga një katastrofë natyrore

Një fshat Zvicran kaplohet nga një katastrofë natyrore

SHPËRNDAJE
Përgatiti: Vranina Kelmendi

Një katastrofë natyrore ka ndodhur në një fshat Zvicran, pas një vërshimit në formë të llavës e  përzier me baltë dhe shkëmbinj, përcjell”Zeri.info”

Banorët janë shumë të shqëtësuar, mirëpo është raportua se nuk ka ende asnjë viktimë, vazhdon më tutje”Zeri.info”.