Ballina Publicitet Njëzetenjë fotografi që zbulojnë prapaskenat e filmave të famshëm

Njëzetenjë fotografi që zbulojnë prapaskenat e filmave të famshëm

SHPËRNDAJE

Fansat e filmit gjithmonë pëlqejnë të shikojnë prapaskenat se si u krijuan filmat e tyre të preferuar: se si një ekuipazh filmash luan beteja të mrekullueshme, krijon krijesa dhe dekorata fantastike, etj.

Këto truke zakonisht mbahen private, por këto fotografi në prapaskena zbulojnë disa sekrete.

Bright Side mblodhi disa fotografi të rralla nga prapaskenat e filmave që ne të gjithë i kemi parë.

Disa nga këto fotografi tregojnë se si xhirimet mund të jenë edhe të vështira, pro edhe qesharake. /Telegrafi/

21. King Kong, 2005

20. Blade Runner, 1982

19. Jurassic Park, 1993

18. Ghostbusters, 1984

17. RoboCop, 1987

16. The Martian, 2015

15. AVP: Alien vs. Predator, 2004

14. The Terminator, 1984

13. Guardians of the Galaxy, 2014

12. Aliens, 1986

11. Dracula, 1992

10. Hellraiser, 1987

9. Star Wars. Episode IV: A New Hope, 1977

8. Predator, 1987

7. Dunkirk

6. The Lord of the Rings: The Return of the King, 2003

5. Hellboy II: The Golden Army, 2008

4. Justice League, 2017

3. Resident Evil: Extinction, 2007

2. Gone with the Wind, 1939

1. Titanic, 1997

Bonus: Leo DiCaprio duke festuar pas xhirimeve të fimit, ndërsa Kate është në pishinë