Ballina Kulturë Në Shkup promovohet monografia për Bekim Fehmiun

Në Shkup promovohet monografia për Bekim Fehmiun

SHPËRNDAJE

Në Qendrën Informative Kulturore në Shkup, sot do të bëhet promovimi i monografisë “Bekim Fehmiu – Odiseu i Kosovës” nga autori Fahri Musliu.

Në promovimin që do të fillojë në orën 14:00, në panel do të marrin pjesë autori Fahri Musiu dhe profesori i Universitetit të Tetovës, Qani Nuhiu.

Autor i librit, publicisti dhe gazetari Musliu, për një kohë të gjatë ka raportuar nga Beogradi për mediat ndërkombëtare dhe ato në gjuhën shqipe.