Ballina Shendetësi Limoni, shkatërrues i qelizave të kancerit

Limoni, shkatërrues i qelizave të kancerit

SHPËRNDAJE

E vetmja gjë që ende nuk është bërë e ditur, është ajo se për çfarë sasie të limonit bëhet fjalë, prandaj sugjerohet kujdes, shkruan sot Gazeta Zëri.

Është konstatuar se limoni është 10 mijë herë më i fuqishëm se kimioterapia dhe çka është më e rëndësishme nuk ndikon në qelizat e shëndosha. E vetmja gjë që ende nuk është bërë e ditur, është ajo se për çfarë sasie të limonit bëhet fjalë, prandaj sugjerohet kujdes!

Pa marrë parasysh këtë, se limoni si një antioksidues i fuqishëm është një ilaç i dëshmuar kundër llojeve të ndryshme të sëmundjeve dhe i kancerit, tashmë dihet disa shekuj më herët.

Hudhra dhe limoni janë përbërësit bazë të një ilaçi të vjetër tibetian, i krijuar 2000 vjet më parë, për të cilin dihet se pengon krijimin e kancerit. Sot flitet se limoni ka efektin më të mirë ndaj cisteve dhe tumoreve. Ndikon pozitivisht në të gjitha format e kancerit, posaçërisht atë të mushkërive, të gjirit, të prostatës, të zorrës së trashë dhe të pankreasit. /ZERI/