Ballina Humor-argëtim NASTRADINI NË LITAR!

NASTRADINI NË LITAR!

SHPËRNDAJE

Nastradinit i ishte mërzitur jeta edhe vendosi të varë vetën në një pemë, në buzë të liqenit. Ai varet, por dega thyhet dhe bije në ujë.

Kur del nga uji thotë me veten e tij, “për një të varme desh u mbyta”.