Ballina Aktuale Liderët nga Lugina e Preshevës në Washington DC

Liderët nga Lugina e Preshevës në Washington DC

SHPËRNDAJE

Gjatë vizitës në Washington DC, liderët e Luginës së Preshevës: Shaip Kamberi, kryetar i Komunës së Preshevës dhe njëkohësisht kryetar i PVD-së, bashkë me n/kryetaren e PVD- sē Ardita Sinani dhe kryetarin e PDSH-së Ragmi Mustafa, veç takimeve të rëndësishme që  zhvilluan me përfaqësues të Ligës shqiptaro-amerikane, në Kongresin e SHBA, takuan, gjithashtu,  kongresmenë nga radhët e Demokratëve dhe Republikanëve me ç’ rast u takuam edhe me liderin e republikanëve, kongresistin Kevin Mec Carty.

Në kuadër të këtyre takimeve dhe të tjerave në vijim Lugina e Preshevës do të jetë temë diskutimi në çdo aspekt, njoftoj Jetapress.