Ballina Lajme Arrestohet një qytetarë nga komuna e Bujanocit edhe 2 Serbë nga Vranja

Arrestohet një qytetarë nga komuna e Bujanocit edhe 2 Serbë nga Vranja

SHPËRNDAJE

Në vendkalimin kufitarë Serbi-Kroaci pas mesdites Arrestohet një qytetarë nga komuna e Bujanocit edhe 2 serbë nga Vranja M.R 1988 nga Bujanoci  dhe persona në shoqërim D.S 1989 dhe N.Z 1986 nga Vranja
të cilet ndalohen nga oficerët doganor në të cilet tentuan të kontrabandonin disa dokumento falco edhe pas kontrollimitë të detajar u gjetën edhe një sasi e kosiderushme e parave 34250€ tek M.R e cila dishohet të jen nga kontrabandimi i dokumentav falco.
Konfiskohet nje makin e tipit VOLVO
M.R dishuar për  dokumente falco për qytetarët e Serbisë që të punonin në Europë
sipas policis  hetimet jan në vazhdim e siper.