Ballina Rreth Nesh & Kontakti

Rreth Nesh & Kontakti

 Portali www.jetapress.com, është Agjenci Informative e Lajmeve, e regjistruar me nr. të vendimit: 1763/2016, në ARB, në Beograd.

 Jetapress.com, është një portal online, i krijuar, ekskluzivisht, nga një grup gazetarësh profesionistë të Luginës së Preshevës, për të informuar shpejt, drejtë, saktë dhe objektivisht.

Stafi drejtues i Portalit jetapress.com, është me përvojë të gjatë në fushën e gazetarisë së shkruar dhe elektronike, i cili për lexuesit sjell rubrika të larmishme nga fusha politike, ekonomike, kulturore, fetare, sportive, duke përfshirë: intervistat, bisedat, analizat, komentet, debatet dhe opinionet e lexuesve, si dhe fushën e marketingut.

Emajli: info@jetapress.com

Adresa: Bujanoc, Rr. e Kosovës, pn