Ballina Lajme Nga Rajoni Profesori nga Sarajeva: Karagjorgjevic dhe Gjokovici janë shqiptarë!

Profesori nga Sarajeva: Karagjorgjevic dhe Gjokovici janë shqiptarë!

SHPËRNDAJE

Profesori nga Sarajeva prof.dr.Besim Spahiç  paraqiti argumentin se dinastisë Karagjorgjeviç dhe familja Djokovic vinin nga Shqipëria, njofton “Presheva Jonë” e cila sjell edhe një video-dëshmi.

Ai është një nga paneli që mbajti një seri të të dhënave të paraqitura nga të cilat pothuajse të gjitha vjen nga shqiptarët, sipas satelit artificial.

“Dinastia Karagjorgjeviq origjinën nga fiset  shqiptare. Tre Papët ishin shqiptarë. Nënë Tereza ishte shqiptare … Robert Bob Dole, senatori amerikan, nje origjine shqiptare. Aktualisht në Amerikë shtatë senatorë, qytetarët amerikanë nga Shqipëria. Gjashtë kryebashkiaku i Çikagos ishte me origjinë shqiptare … ” tha Spahiç.

Profesor i plotë i Shkencave Politike në Sarajevë, e cila është konsideruar si një nga dijetarët më të rëndësishme në fushën e marketingut politik në rajon, të angazhuar në botimin dhe teoria e kulturës, kjo nuk e ndaloi.

“Beogradi gënjejnë se Novak Djokovic është i yni Serb. Si mund  te jete serb, kur Gjokaj janë katolik shqiptar nga Tuzi, kur vëllai i tij ishte ende Dragan Gjokaj.. ” tha Spahiç.