Ballina Kuriozitet Një shqiptarë ishte shkak që pranoi Islamin diplomati gjerman Hofman

Një shqiptarë ishte shkak që pranoi Islamin diplomati gjerman Hofman

SHPËRNDAJE

“Në vitet e 70-ta isha në Beograd për punë zyrtare, aty vërejta një Kosovarë që punonte punë fizike dhe agjëronte në 40 gradë celzius, kjo ishte një ndër shkaqet që pranova Islamin”

Murad Wilfried Hofmann
(Ish Diplomat Gjerman i konvertuar në Islam)