Ballina Teknologji Çfarë është në gjendje të bëjë roboti me të cilin do të...

Çfarë është në gjendje të bëjë roboti me të cilin do të zhvillohet gara më e madhe e robotikës në Kosovë

SHPËRNDAJE

Kosova Makers League është gara më e madhe e robotikës që do të mbahet në gjysmën e muajit prill të këtij viti.

Të drejt aplikimi kanë të gjitha shkollat fillore (publike dhe private), si dhe të gjitha qendrat/institucionet që punojnë me nxënës të rinj.

Roboti për këtë garë është roboti mBot i cili lehtëson hyrjen në botën e robotikës, por gjithashtu mundëson edhe përdorime më të avancuara.

Aplikimi për raundin e parë është i hapur deri më 8 mars. /Telegrafi/