Ballina Lajme Nga Rajoni Naser Hajdari zëvendëson Ismail Dardhishtën në Gjykatën Kushtetuese

Naser Hajdari zëvendëson Ismail Dardhishtën në Gjykatën Kushtetuese

SHPËRNDAJE

Naser Hajdari, avokat aktual shtetëror është propozuar për anëtar të ri të Gjykatës Kushtetuese. Ky propozim sot duhet të kalojë në Komisionin parlamentar për zgjedhje dhe emërime para se të shkojë në seancë kuvendore.

Hajdari në vitin 2013 u emëruar për Avokat shtetëror, transmeton Gazeta Lajm. Me zgjedhjen e tij do të kompletohej përbërja e Gjykatës Kushtetuese, ku për momentin është i zbrazur një vend, pas skadimit të mandatit të Ismail Dardhishtës