Ballina Teknologji Ky është vendi me internetin më të shpejtë në botë

Ky është vendi me internetin më të shpejtë në botë

SHPËRNDAJE

Singapori është vendi me internetin më të shpejtë në botë për momentin, me një shpejtësi mesatare të transferimit të dhënave prej 270.62 megabit për sekondë.

Sipas Indeksit Global të Speedtest, në vendin e dytë renditet Hong Kongu, në vendin e tretë Monaco, pasuar me Kilinë në vendin e katërt dhe Kinën në vendin e pestë.