Ballina Lajme Nga Vendi ( BIPBM) njoftim për Sunetimin pa Pages

( BIPBM) njoftim për Sunetimin pa Pages

SHPËRNDAJE

Bashkësia Islame për Preshevë Bujanoc dhe Medvegje ( BIPBM) njoftim për Sunetimin pa Pages

Të nderuar qytetarë të Luginës së Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjes ju njoftojm se Bashkësia Islame për Preshevë Bujanoc dhe Medvegj ( BIPBM) është përfituese e nje projekti nga Komona e Burses – Turqis për bërjen Sunet të fwmijeve pa pages.

Ky projekt do tē filloj të realizohet mbas muajit të shenjt të Ramazanit , gjegjsisht në javet e para te muajit Korrik 2017 Afati i paraqitjes vazhdon deri më 30.06.2017, Kërkohet: – Emri dhe mbiemri i fëmiut, -Emri i Prindit – Data e lindjes, – Numri personal.

Ju mund të lajmëroheni për çdo informat në këtë numër të telefonit. Tel; 063 710 9943 Preshevë Tel; 063 1825 111 Bujanoc