Ballina Lajme Nga Vendi Hoxha që ju fut garës per asamble komunale

Hoxha që ju fut garës per asamble komunale

SHPËRNDAJE

Mervan Kqiku Imami nga fsh.Busavate e Kamenices i hyn garës për asamble komunale. Mervan Kqiku njihet si imam që ngrit qdo shqetësim te popullit në profilin e tij dhe në organete kopetente.

Mervan Kqiku e sporvoj vetën edhe ne aspektin të tjera si Drejtor dhe Gazetar të një Portali, Radio dhe pastaj Tv .

Gjatë vitit 2014 Mervan Kqiku hapi RadioShpetimin Radio e parë Islame me seli ne Gjilan ku u zgjodh drejtor gjeneral i Radios ku mabjti detyren e tij per 2 vite.

Në Vtin 2012 u punsua si Imam në Komunën e Artanës(Ish Novoberde) Mervan Kqiku ne Vatër erdh shumë herët,Kurse nga 2013 kur Lëvizja Qytetare Vatra u shëndrrua në Parti, ai ishte pjes e angazhimeve te kësaj Partie.

Aktualisht Mervan Kqiku në Partin Politike Lëvizja Qytetare Vatra mban detyrën e Përsonit konatktues mes Partis dhe KQZ.

Po ashtu dhe zyrtarit per qështje fetare mbrenda Lëvizjes Qytetare Vatra. Ai për zgjedhje lokale fitoj besimin e kryetarit te Lëvizjes Qytetare Vatra z.Kushtrim Kadriu që të jetë pjesë e listës per asamble komunale nga Lëvizja Qytetare Vatra.

Mervan Kqiku premton nëse do jetë ne kuvendin komunal do jetë zëri i Gjilanasve pa dallim Fetar apo Partiak.

Po ashtu premton se do jetë zëri i rinis,pleqeve,mjekve,inxhinjerave,dhe qdo kujt.

Ai shperhet se nëse vajzat do të pengohen të hyn napër shkolla me mbules ai do jetë me to sebashku në shkollë. Edhe nëse do pengohej nga sigurimi ai do jetë prap me to.

Mervan Kqiku pret voton e qytetareve te Gjilanit.

Voto Levizjen Qytetare Vatra nr.78

Voto Mervan Kqiku nr 25