Ballina Lajme Nga Rajoni BURGOSET NARKO-PRIFTI NGA POZHEGA E SERBISË

BURGOSET NARKO-PRIFTI NGA POZHEGA E SERBISË

SHPËRNDAJE

 

Sipas gazetës Informer në Serbi

Policia shqiptare i raportoi MUP-it serb se prifti Milan Jordoviç, 41 vjeç, dhe një predikues i transformuar në një grua Zoran Marinkoviç (43), rregullisht është marrë me drogë në atë vend. Popi ka zhvilluar një jetë të furishme dashurie.

Prifti nga Pozhega Milan Jordoviç, 41 vjeç, dhe profesori i arsimuar i transformuar në një grua, para së gjithash Zoran Marinkoviç, 43 vjeç, u arrestuan të martën në Mërçajevci, me 27 kilogramë drogë, sipas raporteve të policisë nga Shqipëria, njofton gazeta Informer!

Në fakt, policia shqiptare njoftoi MUP-in serb se Jordoviqi dhe Marinkoviqi shpesh vinin në Shqipëri për të blerë drogë, kështu që një mësues dhe një prift u zunë të martën në Mërçajevci.

Siç mëson gazeta beogradase Informer, hetimi më pas tregoi detajet tronditëse të jetës së stuhishme të priftit, i cili deri në atë kohë në mesin e popullit të Pozhegës u konsiderua si një udhëheqës i mirë, prift i urtë dhe tepër shpirtëror, transmeton jetapress.