Ballina Lajme Nga Bota Trump: Së shpejti do të shkojmë në Mars, e mundshme lufta në...

Trump: Së shpejti do të shkojmë në Mars, e mundshme lufta në gjithësi

SHPËRNDAJE

Ndoshta një ditë do të ekzistojnë edhe forcat amerikane të gjithësisë, të cilat do të luftojnë përkrah forcat ajrore dhe atyre të këmbësorisë të ushtrisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Këtë deklaratë e bëri presidenti amerikan, Donald Trump, i cili shkuarjene njeriut në Mars e cilësoi si një gjë që do të ndodhë shumë shpejtë, duke shtuar se një gjë e tillë nuk do të ndodhte, po të kishte fituar Hillary Clinton në zgjedhjet presidenciale në vitin 2016.