Ballina Lajme Nga Vendi Ndërpritet seanca e dytë e kuvendit komunal: ”Përballje ndërmjet Arifit dhe këshilltarit...

Ndërpritet seanca e dytë e kuvendit komunal: ”Përballje ndërmjet Arifit dhe këshilltarit të PVD”

SHPËRNDAJE

Debati në mes tyre kalon në përballje ndërmjet tyre dhe për të parandaluar një situatë të pakëndëshme ndërpritet dhe seanca për një pauzë të shkurtër.

Pas  daljes në foltore të kryetarit të komunës së Preshevës z.Shqiprim Arifi për të replikuar për deklaratat e bëra ndaj tij si nga ana e kryetares së PVD dega Preshevë Ardita Sinani dhe anëtarë të tjerë të PVD, situata tejkalon kufijtë kur këshilltari nga radhët e PVD, Rinori Krasniqi fillon të replikojë nga vendi kryetarin Arifi.

Debati në mes tyre kalon në përballje ndërmjet tyre dhe për të parandaluar një situatë të pakëndëshme ndërpritet dhe seanca për një pauzë të shkurtër./rtv.Aldi/