Ballina Aktuale OBSH: Serbia është ndër më të mirat në Evropë me situatën epidemiologjike...

OBSH: Serbia është ndër më të mirat në Evropë me situatën epidemiologjike Covid-19

SHPËRNDAJE
selective focus of scientist holding sample with coronavirus test lettering near test tubes isolated on white

Shefi i zyrës së Organizatës Botërore të Shëndetësisë në Serbi, Marijan Ivanusha, deklaroi se, sipas situatës aktuale epidemiologjike, Serbia është ndër më të mirat në Evropë, se “po mbahet shumë mirë” pas përkeqësimit në korrik dhe gusht.

I pyetur nëse duhet të vendoset një gjendje e jashtëzakonshme në Serbi, ai tha se situata aktuale në Serbi është e mirë dhe nuk sheh arsye për të futur ndonjë masë shtesë.