Ballina Lajme Nga Rajoni Reagimi i poeteshës nga Rumania, Mona Agrigoroaiei lidhur me etiketimet e ndryshme...

Reagimi i poeteshës nga Rumania, Mona Agrigoroaiei lidhur me etiketimet e ndryshme në adresë së saj

SHPËRNDAJE

Lidhur me akuzat e koheve te fundit ndaj meje te disa medieve e portaleve te bulevardit ne Kosove, do te komentoj vetem kaq:

  1. E drejta e privatesise eshte nje e drejte e garantuar permes ligjit dhe normave pozitive te Republikes se Kosoves dhe nuk guxon te shkelet nga askush.
  2. Nje bisede intime(nuk ka rendesi a eshte apo jo e vertete) nuk te ben spiun!
  3. Ju, portale te shpifura nuk po jepni asnje deshmi konkrete se jam e tille, vetem ju ka mesuar nena Made in Beograd te shpifni dhe te manipuloni! Dhe sot po jetojme fatkeqesisht nje kohe te keqe kur udbashi i drejtohet tjetrit dhe i thotë ti je udbash!
  4. Perkunder tendencave te disa analistave ne RTV21 per te me nderlidhur me organizimin e ketij atentati ndaj Azem Vllasit, une do tu them se jam kunder veprave te tilla. Jeta e cdo njeriu eshte e shenjte dhe nuk guxon te merret. Nuk ka rendesi a eshte apo jo Vllasi nje titist i regjur (te gjithe e dime kush ka qene ky personazh!), por ka rendesi se eshte nje njeri dhe nuk duhet vepruar asnjehere jashte ligjit. Republika e Kosoves eshte nje vend qe ka ligje dhe norma dhe keto ligje dhr norma duhen respektuar me rreptesi nga cdo qytetar te saj dhe askush nuk duhet te veproje me vetgjyqesi!
  5. Senzacioni qe e perhapni vetem per qellime lexueshmerie eshte specifik ndaj mediave pa asnje etike dhe norme morale dhe kombetare, qe nuk merr parasysh te verteten, media qe duhen inkriminuar edhe penalisht per shkeljen e ligjeve pozitive te Republikes se Kosoves!