Ballina Lajme Nga Vendi Mbahet program humanitar me përmbajtje Islame

Mbahet program humanitar me përmbajtje Islame

SHPËRNDAJE

NJOFTIM

Bashkesia Islame per Presheve Bujanoc dhe Medvegje njofton besimtaret dhe besimtaret se me datë 15.06.2017, ditë e enjte, në shtëpinë e kulturës me fillim nga ora 13:30 do të mbahet program humanitar me përmbajtje Islame.

Ky program ka për qëllim që pjesëmarrësit të dhurojnë të holla aq sa kanë mundësi për të ndihmuar një të varfur.

Ju lutemi që të merrni pjesë dhe të ndihmoni dikë që ka më pak se ju ose që nuk ka fare. Bëhu human, edhe ti je njeri e nevojtar! Ju mirëpresim !

PROGRAM HUMANITAR ME PËRMBAJTJE ISLAME NË SHTËPINË E KULTURËS NË BUJANOC EJA EDHE TI! NDIHMO NJË TË VARFUR! PROGRAMI PËRMBANË :

ILAHI

LIGJERATË

KËNDIM TË KUR’AN-it

POEZI

MONOLOG

KËSHILLA NËSE NUK I DHURON DOT NJË TË VARFURI BUZËQESHJEN TËNDE, TË PAKTËN DHUROI ATIJ NJË ARSYE PËR TË BUZËQESHUR! AFROHU ME ZOTIN TËND DUKE BËRË VEPRA TË MIRA! NDIHMO ATA QË KANË MË PAK SE TI OSE QË NUK KANË FARE! ÇMIMI PËR HYRJE:

KONTRIBO SA TË DUASH. DHURO AQ SA KE MUNDËSI.

Inicuar nga nxënësit e shkollës