Ballina Lajme Nga Vendi Bashkimi Evropian, mbështet Bujanocin me projekte të reja

Bashkimi Evropian, mbështet Bujanocin me projekte të reja

SHPËRNDAJE

Nga selia e rezidencës së kryetarit të Bujanocit, Shaip Kamberi, bëhet e ditur se Bashkimi Evropian, vazhdon të mbështes projektet e kësaj komune, për një jetë më të mirë të qytetarëve të saj.

“Projekti në vlerë prej 200 mijë eurove i dedikohet sigurimit të  pajisjeve për Qendrën e grumbullimit dhe përpunimit të mbeturinave (Transfer Stacionit), i cili do të funksionalizohet deri në fund të këtij viti”, thekson kryetari Kamberi./njofton jetapress/.