Ballina Lajme Nga Vendi Aprovohet buxheti historik me mbi 1 miliardë dinarë në Bujanoc

Aprovohet buxheti historik me mbi 1 miliardë dinarë në Bujanoc

SHPËRNDAJE

Këshilltarët e Kuvendit Komunal të Bujanocit, sot aprovuan buxhetin komunal për vitin 2018-të, në vlerë prej 1.164.500.000 miliardë dinarë.

Është hera e parë që Komuna e Bujanocit kalon buxhetin mbi 1 miliardë dinarëve.

Seanca e sotme e Asamblesë Komunale të Bujanocit, po vazhdon edhe me disa pika të rendit ditës.

Buxheti i sotëm u aprovua me 24 vota pro dhe 4 kundër dhe asnjë të apstenuar./Lugina-Lajm/