Ballina Lajme Nga Vendi Bashkim e unitet në zgjedhjet për Bashkitë lokale

Bashkim e unitet në zgjedhjet për Bashkitë lokale

SHPËRNDAJE

Shoqata kulturore e mërgimtarëve Tërnovcas JEHONA me seli në Zvicër uron që zgjedhjet për bashkësitë lokale në mbarë Luginën të kalojnë në frymë të unitetit dhe te jenë konstruktive.

Të zgjidhen ata që e meritojnë pa dallim përkatësie partiake nga që perfaqsojnë kryesisht interesat e popullatës në ato bashkësi lokale.

Unitet në të mirë të bashkësisve – Bashkim për bashkitë lokale. Ju priftë e mbara në mirësi e mbarësi….

SHKMT JEHONA-Zvicër
Kryetar
Musa Salihu