Ballina Reportazh Dëshironi fëmijë të bukur?!

Dëshironi fëmijë të bukur?!

SHPËRNDAJE
Shikoni fotografi, pamje dhe njerëz të bukur.
Shikimet e vazhdueshme të pamjeve të mrekullueshme do të ndikojnë në pamjen e fëmijës brenda mitrës dhe do ta bëjnë atë të mahnitshëm, transmeton Kosova Post.

Qëllimi i kësaj metode është shumë i thjesht, përderisa fëmija rritet, zakonisht e merr formën e asaj se çfarë sheh nëna.

Kjo ndoshta edhe e qartëson atë se përse në kohërat e lashta Igbot (fis në pjesën lindore të Nigerisë), nuk i kanë lejuar zonjat shtatzënë të marrin pjesë në maskarada.

Ushqimi i shëndetshëm

Ushqimi i shëndetshëm dhe vital e mbështet fëmijën nga brenda qysh para se ai/ajo të fillon të krijohet. Llojshmëria ka një rëndësi të veçantë, duke siguruar të gjithë përbërësit e domosdoshëm nëpërmjet ushqimit.

Lakra është ndër ushqimet më të mira që e pastron fëmijën në mitër, e gjithashtu edhe ushqimi i detit.

Buzëqeshni dhe qëndroni e lumtur tërë kohën

Është dëshmuar edhe shkencërisht që fëmijët në mitër ofrojnë të njëjtat gjëra si nënat e tyre.

Prandaj, preferohet që të buzëqeshni dhe të qëndroni e lumtur çdo moment për t’u dukur e re dhe e mrekullueshme.

Duke pasur parasysh që bebet në mitër janë ende në fazën e formimit, atëherë nëse buzëqeshni vazhdimisht fytyra e tyre do të formohet në atë mënyrë që do t’jua mundësoj atyre të kenë pamje të bukur dhe zemër të mirë.

Veç kësaj, madhështia nuk duhet të jetë vetëm në fytyrë, por edhe në zemër.